Alapanyagok

Felhasznált alapanyagok

A felhasznált kiválló minőségű alapanyagaink bizosítják, hogy tartós, igényes mínőségi bútorokat készítsünk, az általunk használt alapanyagok mindegyike rangos díjak tulajdonosa.
Laminált bútorlap
Laminált bútorlapok

Laminált lapok esetén a Német Pfleiderer lapanyaggyártó termékeit használjuk, mely a környezeti hatásoknak is jobban ellenáll a piacon leginkább elterjedt bútorlapokkal szemben. Konyhabútor tervezésnél 500-szín áll rendelkezésre, és mindegyike 11 különböző matt, magasfényű, erezett, stb., felülettel, valamint 20 különböző normál, vízálló, tűzálló stb., szerkezeti kialakítással kombinálható, egyedi megjelenést adva a megálmodott konyhabútornak.

Tölgyfa
Tömör fa és furnéros bútorlapok

Furnéros és tömör fa esetén, összesen 120 fafaj közül válogathatnak ügyfeleink, fenyőtől a wenge, zebrano, makasar-ig. Tömör fa anyagok a hazai tölgy, bükk, cseresznye, dió...stb.-töl az egzóta wenge, zebrano, teak...stb.-ig.

Acryl konyhai munkalap
Konyhai munkalapok
HPL munkalapok:

A konyhai pultok munkafelületek, így fontos szempont annak felületi minősége, kopásállósága. Ennek mércéje a gyártás során a munkalapra kerülő dekor minősége. A magyarországi piacon kapható munkalapok 3 féle minőségben készülnek: közvetlen laminálási technológiával, CPL ragasztással, és a legjobb minőségben HPL dekor lemezes változatban. Nálunk csak HPL munkapultot találnak vásárlóink! Előnye a kedvező ár mellett a magas kopás, karc és hőállóság, akár a fözölapról levett forró edényt is rátehetjük.

Acryl munkalapok:

Acryl kötésű, polimerizált, szilárd anyag. Fugamentesen ragasztható, szinte láthatatlanok az illesztések. Tökéletesen homogén, a formák megmunkálásának lehetősége határtalan. Higiénikus, vízálló, érzéketlen a vízgőzre, nem korrodál, nem duzzad. Sérülés esetén kis ráfordítással javítható.

Gránit munkalapok:

A gránit munkalapok fényűző megjelenést kölcsönöznek a konyhának. Ellenálló a vágással, karcolással szemben. A gránitból készült munkalapok tökéletesen vízállóak. Nem igényel különös ápolást. Időtálló befektetés a gránit munkalapok élettartalma nem években hanem generációkban mérhető.

PET-ajtó
Bútorfrontok

Kínálatunkban megtalálható festett, fóliás, tömör fa, üveg és aluminium keretes bútorfrontok, több száz szín és marásminta kombinációval választható. Magasfényű acryl ajtófrontok több száz színben.

Vasalat
Vasalatok

Bútorvasalatok tekintetében is a legjobb minőséget kínáljuk Önnek: Blum, Hettich, Kessebohmer. A felhasznált kiválló minőségű vasalatok évről-évre a legrangosabb kitüntetéseket kapják meg, és hosszútávú, garanciával rendelkeznek. A csúcsminőségű vasalatok a bútorok nyitását és zárását élménnyé teszik és növelik a mozgási komfortot minden lakrészben, de mindenek előtt a konyhában. Vasalatrendszereink átgondolt funkcióval, felismerhető design-nal és hosszú élettartammal győzik meg Önt. Lelkesedést váltanak ki Önből a fékes fémoldalas fiokok, ajtófékek, kamravasalatok, felnyíló vasalatok és a konyhai munkát érzelemteli élménnyé teszik.

1163 Budapest Veres Péter Út 25/a
Tel.: 06 1 769 1502
Mobil: 06 70 639 7989
E-mail: info@konyhabutor.co.hu